O telc-u

Naziv telc gGmbH je skraćenica za The European Language Certificates – die Europäischen Sprachenzertifikate (Evropski jezički sertifikati ), koji su priznati u citavoj Evropi.

Prednost koju telc pruža jesu sertifikati koji su priznati svuda u Evropi i koje možete iskoristiti za dalje školovanje, pronalaženje posla ili napredovanje u karijeri. Pored validih sertifikata telc se može pohvaliti i veoma kompetentnim ispitivačima kao i ocenjivačima, visokim kvalitetom, fleksibilnim terminima i fair cenama. 

Ono što izdvaja telc sertifikate jeste različita lepeza sertifikata koje su vezane za različite ciljne grupe; tako telc nudi sertifikate opšteg karaktera ( telc A1, telc A2, B1 itd. ) ali i sertifikate koji se odnose samo na pojedine grupe zanimanja ( B1-B2 Pflege, B2-C1 Medizin, telc B2+ Beruf itd.) 

Pored zvanično priznatih sertifikata koje telc pruža, on nudi svojim ispitnim centrima stalnu mogućnost usavršavanja kao i učestvovanja na različitim seminarima i treninzima radi što boljeg kvaliteta.

Više o telc – u Možete pročitati na www.telc.net